Poltto- ja voiteluainemyynti

Polttoneste- ja voiteluainekauppaamme kuuluu dieselöljyn, polttoöljyn ja voiteluaineiden myynti sekä toimitus. Toimintamme vahvuutena on nopeat toimitusajat ja paikallinen asiantuntemus. Toimimme toimipisteidemme kautta lähellä asiakkaitamme.

Asiakkaitamme ovat raskaan liikenteen yritykset, metsä- ja maansiirtourakoitsijat sekä kiinteistöt ja yksityiset kotitaloudet.

Polttoneste- ja voiteluainekaupan toiminnot on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 -laatustandardien mukaisesti. 

Lämmitysöljy

Myymme ja toimitamme lämmitysöljyä Lapissa ja muualla Suomessa tehokkaasti ja asiantuntevasti. Kattavan jakeluverkostomme ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet koko läänin alueella.

Edullisemman kesälaadun käyttömahdollisuuden talviaikaan ratkaisee öljysäiliön sijainti. Säiliön sijaitessa sisällä tai maan alla voidaan yleisesti käyttää kesälaatua myös talvella. Maan päällä tai kylmässä varastossa sijaitsevassa säiliössä on aina talviaikana käytettävä talvilaatua.

Lämmitysöljytilauksesi voit tehdä toimipisteistämme tai soittamalla myyntineuvottelijallemme numeroon +358 400 613 771.

Moottoripolttoöljy

Moottoripolttoöljyä käytetään työkoneiden dieselmoottoreissa. Moottoripolttoöljyä on saatavilla automaateilta ympäri Suomen. Yhtiöllämme on luottokorttijärjestelmä, jossa valintasi mukaan voit tankata joko Oy Teboil Ab:n tai Neste Oyj:n D-automaateilta.

Kattavan jakeluverkostomme ansiosta toimitamme moottoripolttoöljyn nopealla aikataululla suoraan omaan säiliöösi, sijaitsipa se missä päin Suomea tahansa.

Moottoripolttoöljytilauksen voit tehdä toimipisteiltämme tai soittamalla myyntineuvottelijallemme numeroon +358 400 613 771.

Voit hakea D-korttia ottamalla yhteyttä aluetoimistoihimme. Kortti on vuosimaksuton ja sen toimitusaika on n. 2 viikkoa. D-kortti on tarkoitettu yritysasiakkaille.

Dieselöljy

Olemme merkittävä dieselöljyn myyjä Lapin läänin alueella. Toimitamme dieselöljyn asiakkaan omiin säiliöihin ja yhtiöllämme on polttoainekaupan luottokorttijärjestelmä. Korttimme käyvät valintasi mukaan kaikilla Oy Teboil Ab:n ja Neste Oyj:n D-automaateilla.

Tilauksia voit soittaa toimipisteistämme tai myyntineuvottelijallemme numeroon +358 400 613 771.

Voit hakea D-korttia ottamalla yhteyttä aluetoimistoihimme. Kortti on vuosimaksuton ja sen toimitusaika on noin 2 viikkoa. D-kortti on tarkoitettu yritysasiakkaille.

Voiteluaineet

Valikoimiimme kuuluvat kaikki tunnetut Neste Oyj:n ,Teboil Ab:n ja Valvoline:n voiteluaineet ja autokemikaalit.

Toimipisteidemme valikoimiin kuuluvat tunnetuimmat tuotteet. Sen lisäksi toimitamme tilauksesta tarvitsemasi tuotteet haluamaasi paikkaan. Yli 170 kg tilaukset toimitamme rahtivapaasti koko Suomen alueella.

Copyright © 2017 Napapiirin Kuljetus Oy

Kauppalehti Menestyjät 2018  RALA-pätevyysISO 9001ISO 14001