Uutiset

UUTISKIRJE   04 / 2017

Talven selkä on taittumassa kevään tehdessä tuloaan. Kevään tulo on vilkastanut myös tarjouskyselyjen määrän koko toimialueellamme. Talous elpyy, ja talousennusteet tälle vuodelle ovat kasvusuuntaisia. Se näkyy myös meillä tarjouskyselyjen ja saatujen hankkeiden määrissä.

Tilauskantamme urakointi – kuljetus sektorilla näyttää toiminta – alueellamme jo tässä vaiheessa vuotta hyvältä. Jo saatujen hankkeiden määrä on tällä hetkellä poikkeuksellisen suuri verrattuna edellisiin toimintavuosiimme. Saaduista hankkeista mainittakoon vt. 21 Kolari – Muonio ja Muonio – Palojoensuu välien kiviainestoimitukset  ja kuljetukset, sekä Norvajärven siltatyömaahan liittyvät maarakenustyöt ja kiviainestoimitukset. Lisäksi Lappi 17 rakenteenparantamisurakan työt tulevat työllistämään myös meitä tulevana kautena. Lisäksi toiminta – alueellemme on tulossa vielä useita suuria ja pienempiä infrapuolen hankkeita sekä yksityisellä että julkisella puolella.

Kaupan sektorilla alkuvuosi on lähtenyt käyntiin hyvin. Olemme asetetuissa tavoitteissa, jopa hieman ylikin. Kauppa kulkee osaksi urakoinnin- kuljetus sektorin volyymin mukaisesti, eli ennustettavissa on, että kaupan sektorin myytyjen litrojen määrät tulevat kehittymään myös suotuisasti

Tulevana liiketoimintakautena yksi suurimmista haasteistamme tulee olemaan kalustoresurssien riittävyys valitsevassa markkinatilanteessa.

Napapiirin Kuljetus Oy täyttää 50 vuotta. Merkkipäiväämme juhlistamme 05.05.2017 sidosryhmien kanssa Rovaniemellä.

 

Terveisin

Napapiirin Kuljetus Oy

Teppo Kyrö

toimitusjohtaja

Copyright © 2017 Napapiirin Kuljetus Oy

LuotettavaKumppaniyritys RALA-pätevyysISO 9001ISO 14001